Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Twee nieuwe Mario Tennis Aces-personages duiken op

De leaks blijven komen, zelfs op de tennisbaan.

De leaks blijven komen, zelfs op de tennisbaan.

Nintendo lijkt deze week last te hebben van een behoorlijk leak-probleem. Eerder berichtten we al over geruchten over Star Fox: Grand Prix en Pokémon Switch en vandaag duiken twee nieuwe Mario Tennis Aces-personages op. Op de officiële Japanse website van de game zijn afbeeldingen te zien met deze twee Mushroom Kingdom-klassiekers.

Het eerste personage dat we zien is Shy Guy, die de winterse tennisbaan betreedt mét een tennisracket. We zien ook een Goomba en twee Koopa’s de baan betreden, maar zij hebben allemaal vreemd genoeg geen tennisuitrusting. Het tweede personage is Dry Bones, die de speler een uitleg lijkt te geven. Als je goed kijkt zie je dat Dry Bones zelf op de tennisbaan staat, ook met een tennisracket vast.

Hoewel we nog geen officiële bevestiging hebben dat deze personages speelbaar zijn, lijkt het onwaarschijnlijk dat ze tennisspelende versies van deze personages programmeren zonder ze ook daadwerkelijk speelbaar te maken. Voor nu zullen we moeten wachten op een officiële bevestiging van Nintendo om te zien of deze geruchten waar zijn.