[Gerucht] Twee nieuwe Mario Tennis Aces-personages duiken op

De leaks blijven komen, zelfs op de tennisbaan.

Nintendo lijkt deze week last te hebben van een behoorlijk leak-probleem. Eerder berichtten we al over geruchten over Star Fox: Grand Prix en Pokémon Switch en vandaag duiken twee nieuwe Mario Tennis Aces-personages op. Op de officiële Japanse website van de game zijn afbeeldingen te zien met deze twee Mushroom Kingdom-klassiekers.

Het eerste personage dat we zien is Shy Guy, die de winterse tennisbaan betreedt mét een tennisracket. We zien ook een Goomba en twee Koopa’s de baan betreden, maar zij hebben allemaal vreemd genoeg geen tennisuitrusting. Het tweede personage is Dry Bones, die de speler een uitleg lijkt te geven. Als je goed kijkt zie je dat Dry Bones zelf op de tennisbaan staat, ook met een tennisracket vast.

Hoewel we nog geen officiële bevestiging hebben dat deze personages speelbaar zijn, lijkt het onwaarschijnlijk dat ze tennisspelende versies van deze personages programmeren zonder ze ook daadwerkelijk speelbaar te maken. Voor nu zullen we moeten wachten op een officiële bevestiging van Nintendo om te zien of deze geruchten waar zijn.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “[Gerucht] Twee nieuwe Mario Tennis Aces-personages duiken op

  • 16/05/2018 om 11:32
    Permalink

    Hopelijk worden ze alle twee speelbaar, ik denk dat Shy Guy een Tricky type zal worden en Dry Bones Defensive, Hopelijk krijgen we (desnoods maar als DLC) nog: Petey Piranha (nadat je hem hebt verslagen), Nabbit, Cappy, Green Sprixie Princess (van Super Mario 3D World en Mario Tennis: Ultra Smash), Dry Bowser, King Boo, alle Koopalings (alleen als dat kan), en als gekke keuze de Chimp uit Super Mario Galaxy (omdat ik hem gewoon een keer terug wil zien), daar zou ik heel blij mee zijn omdat er dan zoveel keuze kwa personages is.

Geef een reactie