Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Originele Monster Hunter Rise demo verdwijnt

Wanneer Sunbreak verschijnt zal Capcom de oude demo verwijderen.

Sinds de release van Monster Hunter Rise is het mogelijk om een demo voor het spel te downloaden in de eShop en het spel wat uit te proberen. De demo bevatte vijf missies die verschillende monsters uit het spel belichten. Nu heeft Capcom onthuld dat deze demo op 1 juli om 06:00 verdwijnt van de eShop.

Dit heeft echter waarschijnlijk te maken met de beschikbaarheid van een nieuwe demo. Eerder deze maand verscheen er namelijk een demo voor de uitbreiding Sunbreak. Wanneer je echter alleen interesse hebt in het basisspel heb je dus niet al te veel tijd om de demo te downloaden. De Sunbreak-demo blijft echter wel nog online voorlopig. Dit nieuws geldt voor zowel de Switch-demo als de PC-demo op Steam.