Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

EarthBound strategy guide nu digitaal beschikbaar

Een prachtige gids voor tijdens je avonturen in Eagleland!

Vandaag zijn na jaren wachten eindelijk EarthBound en EarthBound Beginnings toegevoegd aan Nintendo Switch Online. Deze spectaculaire RPGs krijgen eindelijk de kans om te stralen op de tv en in handheldstand. Als een extra verrassing heeft Nintendo ook de EarthBound strategy guide digitaal beschikbaar gemaakt. Als je vast komt te zitten in het spel, of je wilt gewoon nieuwe feitjes leren, dan kan je deze vanaf nu raadplegen. Het is een grappig en informatief boekwerk dat voor zowel nieuwe spelers als oude fans best even het kijken waard is. Zelfs de strategy guide zit tot op de laatste letter vol met al die charme waar EarthBound bekend om staat. Je kunt de strategy guide bekijken op je mobiel door de onderstaande QR-code te scannen. Daarnaast kan je ook op deze link klikken op onmiddellijk de pagina te bezoeken. Veel leesplezier!