Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Scoor Pokémon Legends: Arceus met korting bij Zavvi met onze unieke kortingsactie!

Pokemon Legends Arceus
Pre-order Pokémon Arceus en krijg 10% korting!

Kijk jij ook zo uit naar Pokémon Legends: Arceus voor de Nintendo Switch? Dan hebben we goed nieuws voor je, want je kan de game nu met korting pre-orderen bij Zavvi! Met een unieke kortingsactie, welke we in samenwerking met Zavvi aan mogen bieden, krijg je nu namelijk 10% korting op de game wanneer je deze pre-ordert. Je kunt hiervoor de kortingscode DAILYNINTENDO10 gebruiken waarna de korting direct wordt verwerkt.

Pokémon Legends: Arceus komt eind deze maand uit voor de Nintendo Switch. Deze game zal echter een compleet nieuw avontuur bieden en veel standaard mechanics zijn veranderd. Het is aan jou om de Hisui-regio, welke in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl bekend staat als Sinnoh, te ontdekken. Hier kun je de nieuwste overzichtstrailer van de game bekijken!

Meer korting op komst!

Hou onze website deze maand goed in de gaten voor meer korting. Zeer binnenkort zullen we namelijk nog een zeer mooie kortingsactie aanbieden in samenwerking met Zavvi!

Pokemon Legends Arceus