Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplaybeelden atmosferische game Omno

Verken een eeuwenoude wereld vol wonderen.

Er zijn nieuwe gameplaybeelden online verschenen van Omno, een nieuwe avonturen exploration game. De titel verschijnt op 16 december op de Switch, maar voor iedereen die van te voren graag wil weten wat dit voor game is, zijn er nu gameplaybeelden online verschenen. Youtubekanaal Handheld Players heeft zo’n 24 minuten aan beelden geüpload, vanaf het begin van de game. De beelden kun je hieronder bekijken.

Omno is een atmosferische exploration game waarbij je op reis gaat door een eeuwen oude wereld van wonderen. Prachtige bossen, hete woestijnen en ijskoude toendra’s zijn een paar van de locaties die je zult bezoeken en de kracht van deze verloren beschaving zorgt er zelfs voor dat je een bezoekje aan de wolken zult brengen. Tijdens je reis ontmoet je daarnaast vele wezens: verlegen rotsachtige krabben, vriendelijke schildpadden en misschien zelfs een behulpzame dinosaurus. Met je magische staf los je puzzels op in deze vreemde wereld, welke eeuwenoude relikwieën weer aan de praat krijgt.