Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dutch Comic Con maakt volgende week nieuwe special guest bekend

Volgende week wordt een nieuwe gast bekendgemaakt!

Over precies een maand zal het grote evenement van Dutch Comic Con plaatsvinden. Op 20 en 21 november is er na twee jaar eindelijk weer een nieuwe editie, nadat de voorgaande waren gecanceld door de pandemie. Op dit tweedaagse evenement zul je vanalles kunnen beleven uit diverse entertainment-hoeken. Zo is onder andere Nintendo ook aanwezig en zijn er ook special guests. De organisatie van Dutch Comic Con heeft al een aantal special guests bekendgemaakt. Zo zijn er een aantal striptekenaars en acteurs die op het evenement te vinden zijn. De volgende special guest wordt volgende week onthuld en komende dinsdag zal er een hint geplaatst worden.

Wie hopen jullie te zien op dit grote evenement? Laat het weten in de reacties.