Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Giveaway] Win 2x Lyrica2 Stars Align

We verloten twee exemplaren van deze toffe game met de perfecte combinatie tussen ritme en poëzie!

Een paar dagen geleden verscheen Lyrica2 Stars Align op Nintendo’s hybride console. Inmiddels staat onze review van dit ritmespel ook online en onze redacteur Alice beoordeelde de game daarin met een prachtige 8! Zo noemde ze het spel de perfecte combinatie tussen ritme en poëzie. Waarom deze titel zo’n mooi cijfer heeft gekregen, dat lees je hier.

Om te vieren dat Lyrica2 Stars Align beschikbaar is op de Nintendos Switch, mogen wij in samenwerking met ontwikkelaar COSEN maar liefst twee downloadcodes verloten! Meedoen is trouwens nog simpeler dan meezingen op jouw favoriete liedje. Om kans te maken op één van de twee codes hoef je namelijk alleen maar een leuke reactie achter te laten zodat wij weten waarom jij deze game graag wilt winnen.

Om te reageren heb je wel een account nodig op Daily Nintendo, maar die maak je hier gamakkelijk én gratis aan! Meedoen kan tot en met 20 oktober.

Wil je graag eerst een trailer zien voordat je meedoet? Bekijk dan onderstaande trailer.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per privebericht verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.