Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nongunz: Doppelganger Edition krijgt een fysieke release op de Nintendo Switch

Nongunz: Doppelganger Edition zijn fysieke release is goed nieuws voor alle fysieke game collectors onder ons!

Nongunz: Doppelganger Edition krijgt een eigen fysieke release, goed nieuws voor de fysieke collectors onder ons! Red Art Games zijn een samenwerking gestart met uitgever Digerati en ontwikkelaar Brainwash Gang. Wil je een eigen fysieke kopie? Dat kan! Deze kun je hier bestellen bij Red Art Games.

Nongunz: Doppelganger is een roguelite actie-platformer waarin je monsters moet afmaken en mensen moet redden. Deze mensen kunnen dan vervolgens je helpen in het vermoorden van de hordes monsters die nog op je staan te wachten. Deze bondgenoten zul je nodig hebben, aangezien het labyrint aan monsters honderden levels lang is. Naast bondgenoten heb je ook nog een grote selectie aan wapens en passieve vaardigheden die je kunt krijgen.

Heb jij Nongunz: Doppelganger al gespeeld? Of ben je een fysieke release verzamelaar? Laat het ons weten in de reacties hieronder!