Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Roguelike golfspel Cursed to Golf komt naar de Switch

Thunderful Publishingen Chuhai Labs brengen de game in 2022 naar de Nintendo Switch.

Een bijzonder golfspel zal volgend jaar richting Nintendo’s hybride console komen. Thunderful Publishingen en ontwikkelaar Chuhai Labs hebben namelijk aangekondigd dat Cursed to Golf in 2022 naar de Nintendo Switch zal komen. Cursed to Golf is geen doornsee golfspel en wordt een roguelike golf- avonturenspel genoemd. Jouw taak is om van een vloek af te komen, wat je doet door te golfen.

Je speelt als ‘The Cursed Golfer’ die deel gaat nemen aan een veelgeprezen golftoernooi. Om de vloek op te heffen en terug te keren naar het land van de levenden, moet je door de 18 kerkerachtige holes golf spelen, een prestatie die alleen mogelijk is voor een echte golflegende. Tijdens je avontuur krijg je hulp van een spookachtige en legendarische caddie. Het spel zal spelen als een turn-based 2D side scrolling puzzel platformer. Kun je je daar nog weinig bij voorstellen of ben je gewoon benieuwd naar de game? Bekijk dan hieronder de eerste trailer!

Heeft onderstaande trailer jouw interesse in Cursed to Golf gewekt? Laat het ons hieronder weten!