Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Streets of Rage 4 – Mr. X Nightmare DLC nu ook op de Switch te spelen

Ga vanaf nu aan de slag met nieuwe downloadbare content!

Streets of Rage 4 is inmiddels alweer een tijdje verkrijgbaar op onder andere de Nintendo Switch. Op 15 juli dit jaar verscheen er gloednieuwe content voor de game, genaamd Mr. X Nightmare. Door technische problemen konden Switch-eigenaren daar echter nog niet mee aan de slag. De DLC werd daarom voor even uitgesteld maar is vanaf nu ook beschikbaar voor Nintendo Switch-bezitters. Het pakket met allerlei nieuwe content is te downloaden voor € 6,79.

Deze DLC zet het hoofdverhaal van het hoofdspel voort en introduceert een drietal nieuwe personages: Aguirre, Max Thunder en Shiva. Naast de nieuwe karakters introduceert deze DLC ook een nieuwe survival modus met wekelijkse uitdagingen, nieuwe wapens en vijanden. Ook nieuw zijn de leaderboards, waarmee jij kan zien hoe goed jij presteert tegenover andere spelers.

Ga jij aan de slag met de nieuwe content?