Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Speel met de tijd in launch-trailer Cris Tales

Deze unieke RPG is nu verkrijgbaar op de Switch!

We hebben er lang op moeten wachten maar vanaf vandaag kunnen fans van JRPG’s eindelijk aan de slag met Cris Tales. Om dat te vieren is er een bijbehorende lauch-trailer vrijgegeven welke je hieronder kunt bekijken. Hou onze website daarnaast goed in de gaten voor onze review welke later deze week verschijnt.

In Cris Tales kruip je in de huid van Crisbell en haar hulpje Matias, welke samen op avontuur gaat om de krachtige Time Empress te stoppen. Tijdens deze reis zul je verschillende bondgenoten ontmoeten, allemaal met hun eigen unieke verhalen en vaardigheden. Het spel heeft een bijzonder tijdssysteem: aan de linkerkant zie je het verleden, in het midden het heden en aan de rechterzijde kun je in de toekomst kijken. Zo zul je tijdens gevechten moeten wisselen tussen het heden en het verleden om zo vijanden en eindbazen te verslaan.