Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontmoet Alwin in nieuwe trailer Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories
Tijd voor een verse trailer.

Het wachten is bijna voorbij, want op 9 juli verschijnt Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin voor Nintendo’s hybride console. Inmiddels hebben we al veel beeldmateriaal voorbij zien komen en vandaag hebben we ook een nieuwe trailer voor je. In deze gloednieuwe trailer staat weer een personage uit game centraal. Maak in onderstaande trailer kennis met Alwin, een Wyverian Rider uit Rutoh Village. Eergisteren stond Kayne, een Rider uit Mahana Village, al centraal in een trailer.

Eerder deze week liet Capcom ook al weten welke aanvullende content spelers na de release van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin kunnen verwachten. Ga jij de game aanstaande vrijdag halen?