Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Krijg een klein voorproefje van wat je te wachten staat in WarioWare: Get it Together!

WarioWare Get it Together keyart
Tijdens de Nintendo Treehouse: Live-uitzending is er 10 minuten aan gameplay van WarioWare onthuld.

Drie jaar na de laatste WarioWare game op de 3DS is het weer tijd voor een knotsgek spel met Wario en zijn vrienden. Met WarioWare: Get it Together zul je in je eentje of met zijn tweeën verschillende microgames moeten voltooien. Dit doe je door met één van de personages de microgame te doorlopen, maar er is iets bijzonders. Elk speelbaar personage heeft een speciale vaardigheid waardoor ze een microgame op een unieke wijze kunnen voltooien.

Tijdens de Nintendo Treehouse: Live-uitzending hebben medewerkers van Nintendo een diepere blik geworpen op het spel wat 10 september moet verschijnen. Zo krijgen we een kort voorproefje van enkele microgames en een aantal van de verschillende modussen.

Meer E3 nieuws? Je vindt het hier.