Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pak je skateboard er alvast bij want Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 verschijnt binnenkort op de Nintendo Switch

We hoeven nog maar heel even te wachten op deze heruitgave!

Vandaag hebben we vele spellen voorbij zien komen tijdens de Nintendo Direct van E3 2021, waaronder Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2. Vanaf 25 juni kunnen Switch-bezitters eindelijk aan de slag met dit skatespel, maar vanaf vandaag is de game zelfs al te pre-orderen. Ben je benieuwd geworden naar deze titel? Bekijk dan het fragment uit de Nintendo Direct van E3 2021 onderaan dit artikel terug.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 is een collectie die de spellen Tony Hawk’s Pro Skater en Tony Hawk’s Pro Skater 2 bevat. Deze heruitgave voor de Switch is volledig opnieuw gemaakt en ziet er dus een stuk beter uit. In de game skate je als Tony Hawk of andere professionals en voer je de gaafste trucjes uit zoals ollie’s en kickflips. Gaat het jou lukken om de beste skateboarder te worden?