Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Endless Dungeon krijgt nieuwe gameplay trailer

Een eindeloos avontuur staat op je te wachten!

In Endless Dungeon zit je vast op een groot ruimteschip gevuld met gevaarlijke wezens en andere obstakels. Het spel beschrijft zich als een Roguelite tower defense-titel en zit dus vol random gegenereerde gebieden. Het doel is om samen met andere overlevende verschillende kristallen te beschermen tegen kwaadaardige wezens. Deze wezens vinden het kristal namelijk super lekker, maar zodra ze er één hap van nemen explodeert het hele ruimteschip.

Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat het kristal niet het leven van jezelf en alle bemanningsleden wegneemt. Er is helaas nog geen precieze releasedatum bekend. Zodra we een precieze releasedatum hebben, laten we jullie dat uiteraard weten!

Bekijk de trailer van Endless Dungeon hieronder:

Ben jij een fan van Roguelite spellen? Laat het ons weten in de reacties!