Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Coromon aangekondigd voor de Switch

Een nieuwe monster catcher game betreed het veld!

Tijdens de Indie Live Expo 2021 van vandaag is een nieuwe monstercatcher game aangekondigd, Coromon. In Coromon moet je verschillende monstertjes vangen om ze vervolgens voor je te laten vechten. Als je een fan van Pokémon bent, komt dit concept je wellicht bekend voor. Coromon zal ergens in 2022 voor de Nintendo Switch uitkomen.

Het spel speelt zich af in een regio genaamd Velua waar mensen en coromon in harmonie leven. Helaas duurt deze vrede niet lang, aangezien een duisternis over het land wordt verspreid door een verdacht groepje mensen. Zal het land van Velua vergaan in de duisternis of kan een held het tegen hen opnemen?

Ben je een liefhebber van uitdagingen? Dan hebben we goed nieuws! Coromon heeft namelijk verschillende moeilijkheidsstanden waarmee je zelf kunt bepalen hoe moeilijk je avontuur gaat worden. Naast deze functie bevat het spel nog een hele collectie aan functies! Bekijk vooral de nieuwste trailer van Coromon hieronder: