Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo peilt of gamers 50 dollar over hebben voor een nieuwe WarioWare-titel

Krijgen we binnenkort eindelijk weer een nieuwe WarioWare-titel voorgeschoteld?

De WarioWare-serie staat bekend om zijn knotsgekke microgames en inmiddels zijn er al verschillende delen van verschenen. Het is echter alweer een tijdje geleden dat we een gloednieuw deel voorgeschoteld kregen, maar daar kan zomaar eens verandering in komen. Nintendo heeft in een enquête aan Amerikaanse spelers namelijk gevraagd of zij interesse hebben een WarioWare-spel aan te schaffen voor zo’n $50, omgerekend iets meer dan 40 euro. Garantie voor een nieuw deel in de serie is het niet, het is wél interessant dat Nintendo benieuwd is of mensen een nieuwe WarioWare-game willen én er een prijs aan koppelt.

Overigens krijgen gamers verschillende combinaties van spellen en prijzen voorgeschoteld in de enquêtes, deze richt zich dus niet specifiek op WarioWare. Het feit dat de game wel genoemd wordt, met een prijs erbij, laat wel zien dat een nieuw deel zeker niet uitgesloten lijkt te zijn. Onderstaande Twittergebruiker @Beta64Official kreeg de vraag over WarioWare.

Zou jij graag een nieuwe WarioWare-titel zien verschijnen? Laat het ons hieronder weten in de vorm van en reactie!