Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Rogue Lords

Bekijk wie je volgelingen zijn in deze duivelse rogue-like.

Nacon en Cyanide Studio hebben een nieuwe trailer online gezet voor Rogue Lords, een rogue-like game waarin jij de duivel speelt. De trailer focust zich dit keer op de verschillende volgelingen die je kunt kiezen, en wat deze dan kunnen. De trailer kun je hieronder bekijken. De game stond gepland voor najaar 2020, maar is uitgesteld tot dit jaar. Een precieze datum is er helaas nog niet.

In Rogue Lords speel je eens een keer geen held, nee, jij bent de duivel, en dus de kwaadheid zelve. Jammer is wel dat in deze wereld het kwaad (en dus jij) jaren geleden al verslagen is. Of tenminste, verslagen was. Want het is tijd om terug te komen en wraak te nemen op alle demon hunters die je kunt vinden…en daarna de wereld! Dit doe je gelukkig niet alleen, want als duivel zijnde heb je natuurlijk toegang tot de grootste slechteriken uit de geschiedenis. Vul je party met personages zoals Dracula, The Headless Horseman en Bloody Mary, en gebruik ze om de krachten van het goede te verslaan!