Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Destroy All Humans! komt naar de Nintendo Switch

Herbeleef een actie-avonturenspel uit 2005.

Vandaag heeft THQ Nordic aangekondigd dat Destroy All Humans! naar Nintendo’s hybride console gaat komen. De heruitgave van dit actie-avonturenspel, dat eerder al verscheen in 2005, zal vanaf 29 juni beschikbaar zijn voor alle Switch-bezitters voor een bedrag van ‚ā¨39.99. Om dit nieuws te vieren is er ook meteen een trailer online gezet. Mocht je deze willen zien, bekijk dan de video onderaan dit artikel.

In Destroy All Humans! speel je als boosaardige alien, genaamd Crypto-137, die mensen op planeet aarde terroriseert. Je ervaart de duistere kant van een buitenaardse invasie, welke zicht afspeelt in de jaren 50. Uiteraard is deze remake volledig opnieuw opgebouwd voor een nog betere game-ervaring. Weet jij alle vijanden neer te halen en hun steden te verwoesten?

Ga jij deze klassieker opnieuw beleven, maar dan op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!