Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Brievenbus “Remaster” update uitgelegd

Er was dus wel een reden voor de update!

Eind vorig jaar kreeg Nintendo Brievenbus plotseling een update. De grappige 3DS app word al sinds 2013 bijna niet meer gebruikt, nadat de functie waarmee je over spotpass brieven naar mensen kon sturen werd uitgezet. Dat hij afgelopen december dan ook nog een update kreeg was op zijn zachtst wat vreemd te noemen. Toentertijd werd er hevig gespeculeerd wat er aan de hand zou kunnen zijn, en een antwoord lijkt nu gevonden te zijn.

Twitter gebruiker OatmealDome geeft aan dat Nintendo een bug fixte waarmee hackers streetpass konden gebruiken om elke soort code te runnen die ze zelf hadden gemaakt. MrNbaYoh, de persoon die de exploit als eerste melde bij Nintendo, heeft daar verder ook nog een mooi bedrag voor gekregen: bijna $1,700.