Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Captain Toad-levels in Super Mario 3D World zijn nu multiplayer

Naast de toevoeging van online multiplayer wordt er nog meer gesleuteld aan de multiplayer ervaring.

Super Mario 3D World was op de Wii U al volledig met multiplayer te spelen. Samen met maximaal drie anderen kon je rondrennen en de hoogste score proberen te halen terwijl je het level voltooide. Alle levels konden op die manier gespeeld worden, behalve de Captain Toad-levels. De korte puzzellevels die ervoor zorgde dat de dappere Toad later zijn eigen spel zou ontvangen.

Volgende maand komt het spel uit op de Switch tot nu toe was al bekend dat er een nieuwe modus in het spel kwam en dat multiplayer ook online kan. Via de officiële website wordt echter onthuld dat ook de Toad-levels een update krijgen. Ook deze levels zullen op de Switch met maximaal vier spelers te spelen zijn.

Captain Toad multiplayer