Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Sword & Shield expansion pass krijgt nieuwe trailer

Kijk snel verder om de nieuwe trailer te zien!

Over zes dagen komt het nieuwe DLC-pakket voor Pokémon Sword en Pokémon Sword uit. Deze zal uit twee delen bestaan, waarvan het eerste deel The Isle of Armor vanaf volgende week te spelen zal zijn. Het tweede deel, The Crown Tundra, zal later dit jaar uitkomen.

Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven voor deze expansion pass. Hierin zijn weer een aantal nieuwe beelden te zien van deze uitbreiding, waaronder de legendarische Kubfu en de verschillende vormen van zijn evolutie. Naast Kubfu komen er ook nog een aantal andere (nieuwe) Pokémon naar Pokémon Sword & Shield toe.

Wil je meer weten over deze uitbreiding? Kijk dan zeker nog even naar dit artikel. Vergeet ook niet dat je de drie drie starters met een hidden ability kunt claimen.