Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

First 4 Figures kondigt nieuw PVC beeld in de BOTW-serie aan

Het gaat om een beeld van prinses Zelda.

Het gaat om een beeld van prinses Zelda.

First 4 Figures heeft vandaag een nieuw beeld aangekondigd. Het gaat om het tweede beeld in de Breath of the Wild-serie en het is prinses Zelda. Ook dit beeld komt in drie verschillende versies uit: de standaard editie, de collector’s editie en de exclusieve editie. Hiervan zullen de standaard editie en de collector’s editie te koop zijn bij verschillende winkels. De exclusieve editie zal alleen via de site van First 4 Figures te koop zijn.

Alle drie de versies van het beeld moeten nog dit jaar verschijnen. Hieronder zijn de verschillen tussen elke editie te vinden. Daarnaast kun je nog een trailer onderaan dit artikel vinden waarin de details van de het beeld en de verschillende edities worden uitgelicht.

Standaard editie – $79.99

De standaard editie bevat een schitterend Zelda PVC beeld. Dit beeld bestaat uit Zelda die op een voet staat, waarop tevens het Sheikah-symbool staat. Ook houdt ze de Sheikah Slate vast. Dit beeld heeft heel veel weg van de Amiibo. Ook wordt deze editie geleverd met een collector’s doos. Deze editie zal $79,99 kosten, wat hier ongeveer €79,99 zal zijn. Het totale beeld zal 23cm hoog, 14cm breed en 14cm diep zijn, en zal 0,248kg wegen.

Collector’s editie – $99,99

De collector’s editie bevat het Zelda PVC beeld met LED-functies, samen met een collector’s doos. De voet van het beeld is, vergeleken met de standaard editie, iets hoger. Dit komt omdat hier extra apparatuur in zit zodat de LED-verlichting werkt. Er zit LED-verlichting in zowel de voet, waarop het Sheikah-symbool licht geeft, als in de Sheikah Slate. Verder heeft het beeld twee modi: een altijd aan modus en een volledig geanimeerde modus, waarbij het licht langzaam aan en uit gaat.

Dit beeld zal 24cm hoog, 14cm breed en 14cm diep zijn. Ook zal het iets zwaarder zijn dan de standaard editie, namelijk 0,342kg. De collector’s editie kost $99,99 wat hier ongeveer €99,99 euro zal zijn.

Exclusieve editie – $114,99

De exclusieve editie is qua beeld en collector’s doos vrijwel gelijk aan de collector’s editie; echter komt deze editie nog met een premium deluxe doos waar de collector’s doos in zit. Ook krijg je hier een authentication card bij die de echtheid en het nummer garanderen, en zijn de beelden aan de onderkant genummerd.

Zoals eerder genoemd zal deze editie alleen via de site van First 4 Figures te koop zijn en zal deze $114,99 kosten. Ook komt er nog $35,00 aan verzendkosten bij, waardoor het totaal op $149,99 uitkomt.