Ghost Parade komt naar de Switch

In november kun je samen met allerlei spoken het bos redden.

In Ghost Parade speel je als het meisje Suri dat op weg naar huis verdwaald is in een mysterieus bos. Dit spel begint als een speurtocht naar de juiste afslag, maar verandert in een gevecht om het bos en de legio paranormale bewoners te redden van hebberige mensen die het bos willen kappen voor geld.

De speler kan een beroep doen op 30 verschillende behulpzame spookvriendjes. Onderweg kom je in totaal 70 spoken tegen die je helpen bij je avonturen. Verder zijn de omgevingen en de spoken gebaseerd op de Indonesische mythologie en folklore, waardoor je waarschijnlijk veel nieuwe dingen tegen zult komen.

Er is ook al een webcomic van de avonturen van Suri uit. Hiermee kun je je alvast inlezen, zodat je goed bent voorbereid in november wanneer de game uitkomt voor Nintendo Switch en PlayStation 4. Ghost Parade zal zowel digitaal als fysiek uitkomen. In Amerika zal de game $39,99 gaan kosten. Een Europese prijs is nog niet bekend.

Eén gedachte over “Ghost Parade komt naar de Switch

Geef een reactie