Daemon X Machina Prologue demo footage

Nog niet de demo gespeeld? Bekijk dan deze footage!

Kort na de laatste Nintendo Direct verscheen er een demo van Daemon X Machina op de eShop. Deze demo bevat de prologue van het spel waarin je het opneemt tegen gigantische robots samen met je eigen robot.

Heb je nog nooit een spel zoals Daemon X Machina gespeeld, of ben je aan het twijfelen of dit spel wat voor jou is? Bekijk dan de beelden van de Prologue- demo hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie