AI: The Somnium Files krijgt onderzoekstrailer

De nieuwe game van Uchikoshi (Zero Escape-schrijver) verschijnt volgende maand al.

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor AI: The Somnium Files. In dit spel speel je als Kaname Date en zul je moorden moeten oplossen. Het spel zal 20 september verschijnen. Hieronder kun je meer informatie lezen over het spel en de trailer bekijken.

In het toekomstige Tokyo werkt detective Kaname Date aan een mysterieuze zaak over een seriemoordenaar. Date moet op de plaats delict de moorden onderzoeken en ook in dromen om aanwijzingen te vinden. Op een regenachtige nacht in november wordt een vrouwlijk lichaam aaangetroffen aan een paard van een draaimolen. Ze is meerdere keren gestoken en haar linkeroog is er uit gekerfd. Kaname Date arriveert op plaats delict en herkent de vrouw. Plots hoort hij een geluid in de draaimolen. Hij opent het midden van de draaimolen en vind een jong meisje en in haar handen een bloedende ijspriem.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie