Komende week veel onderhoud aan de Switch servers

Het was weer een tijdje geleden maar komende week is er weer het nodige onderhoud. Lees hier op welke momenten je mogelijk niet online kan.

Eens in de zoveel tijd moet Nintendo wat onderhoud uitvoeren op hun servers. Hierdoor kan het zijn dat je niet online kan gamen. Soms merk je er ook niet zo veel van. Voor komende week staan de switch servers op het onderhoudslijstje van Nintendo.

Er zullen deze week vier momenten zijn waarop de servers tijdelijk wat minder stabiel of zelfs helemaal onbereikbaar zullen zijn. Gelukkig zullen de meeste spelers er niets van merken omdat bijna al het onderhoud ’s nachts wordt uitgevoerd.

Het eerste moment is komende nacht al. Tussen drie en vijf uur in de ochtend zal het onderhoud uitgevoerd worden. Het volgende moment is een dag later tussen twee en half vier ’s nachts. Moment nummer drie zou voor wat meer overlast kunnen zorgen. Die is op woensdagochtend van acht tot half tien. Tot slot is er donderdagnacht het laatste onderhoud. Dit zal zijn tussen drie en half vijf.

Wat Nintendo precies gaat doen is nooit helemaal duidelijk. Waarschijnlijk gaat het om kleine aanpassingen/verbeteringen waar we als gebruikers maar weinig van gaan merken.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Komende week veel onderhoud aan de Switch servers

Geef een reactie