Yooka-Laylee And The Impossible Lair komt naar de Switch

Een nieuwe Yooka-Laylee-titel komt onder andere naar de Nintendo Switch.

Vandaag hebben Team17 en Playlogic Games bekendgemaakt dat Yooka-Laylee And The Impossible Lair later dit jaar onder andere naar de Nintendo Switch gaat komen. Dit wordt de tweede Yooka-Laylee-game. Het eerste deel kwam in 2017 naar de Switch, maar daarvoor verscheen het al op andere platformen. Het nieuwste deel wordt geen 3D-platformer zoals zijn voorganger, maar een mix van 2.5D levels en een overworld. De 2.5D levels zullen platform-levels worden terwijl je in de overworld op onderzoek uitgaat en puzzels moet oplossen.

Volgende week komt er tijdens E3 meer informatie naar buiten rondom Yooka-Laylee And The Impossible Lair. Voor nu hebben we al wel een trailer die je hieronder kunt bekijken:

6 gedachten over “Yooka-Laylee And The Impossible Lair komt naar de Switch

  • 08/06/2019 om 11:35
   Permalink

   In tegenstelling tot de meeste mensen heb ik mij best vermaakt met deel 1 dus ik kijk hier wel naar uit. Alleen voor de muziek zou ik het al kopen. Heeft hetzelfde sfeertje als DKC: Tropical Freeze. David Wise en Grant Kirkhope zijn geweldige composers!

 • 08/06/2019 om 10:29
  Permalink

  Ik vind de stijl en alles leuk uitzien, maar de besturing van deel 1 was zo slecht dat ik ben moeten afhaken en de game terug naar de winkel heb gebracht. Misschien ooit nog eens proberen.

Geef een reactie