Pokemon Sword and Shield onthult Wooloo, Gossifleur, Drednaw, Corviknight en Eldegoss

Neem hier een kijkje naar enkele pokémon die je kunt vangen in de Galar-regio!

In de Nintendo Direct van vandaag is er een hoop aangekondigd waaronder enkele nieuwe Pokémon voor Pokémon Sword and Shield. Bekijk de nieuwe Pokémon hieronder:

Er is nog niet veel bekend over deze nieuwe Pokémon. Wat we wel weten is dat Eldegoss een evolutie is van Gossifleur en dat Corviknight vooral wordt gebruikt als een soort taxi in de Galar-regio. Verder zijn Zacian en Zamazenta de legendarische Pokémon van de Galar-regio.

Wie van deze nieuwe Pokémon is je favoriet? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

6 gedachten over “Pokemon Sword and Shield onthult Wooloo, Gossifleur, Drednaw, Corviknight en Eldegoss

Geef een reactie