Pokémon Home aangekondigd

Misschien wel de grootste aankondiging van de nacht. Pokémon Home, de opvolger van Pokémon Bank is onthuld.

Pokémon Bank kwam ten tijde van Pokémon X en Y uit en gaf ons de optie onze favoriete beestjes over te zetten naar de nieuwste generatie en zo ook door te zetten naar Omega Ruby/Alpha Sapphire en uiteindelijk naar (Ultra) Sun en Moon. Met de komst van Sword en Shield is het tijd voor een nieuw programma.

Pokémon Home zal begin volgend jaar uitkomen en geeft spelers de optie om Pokémon over te zetten vanaf Bank, Go en Let’s Go naar de nieuwe games. Echter je kan hierna de Pokémon niet terug overzetten naar de oudere producten. Alleen van Sword en Shield kan je vrij heen en weer verplaatsen.

Het mooie aan Home is dat het ook bereikbaar is via Android en iOS. Tevens zal je via de app zelf met mensen online en lokaal kunnen ruilen en daarnaast zijn ze hard aan het werk voor extra functies.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Pokémon Home aangekondigd

Geef een reactie