3DS krijgt behoorlijk dure nieuwe titel: PDI Check

Voor mensen zonder opticien in de buurt.

Het lijkt erop dat Nintendo na acht jaar eindelijk klaar is met de Nintendo 3DS. Er zijn geen grote first-party titels meer op komst. Ook op third-party gebied is het stil: nog maar een handjevol titels is onderweg naar de handheld. Nu is er plots een nieuwe titel in de eShop verschenen met de naam PDI Check. Mensen die de game willen aanschaffen moeten wel een behoorlijk bedrag neerleggen, want de game kost $99,-.

PDI Check is een nieuw stuk software van Damarjian Interactive. De eShop-lijst vermeldt niet veel behalve dat het “een interactieve meerkeuzegame is die gebruikmaakt van het unieke, driedimensionale scherm op het Nintendo 3DS-systeem om snel en nauwkeurig verziende oogscherpte, kleurweergave en stereopsis te meten.” Kort gezegd klinkt het als een opticien aan huis. Waarom de prijs van de game zo hoog is, is niet echt af te leiden uit de beschrijving of screenshots.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “3DS krijgt behoorlijk dure nieuwe titel: PDI Check

Geef een reactie