Nieuwe trailer Oninaki laat je de cast ontmoeten

Maak kennis met de cast van deze aankomende actie-RPG.

Deze zomer kunnen Switch-bezitters aan de slag met een gloednieuwe game van Tokyo RPG Factory, bekend van de games “I am Setsuna” en “Lost Sphear”. Oninaki is een actie-RPG wat je onder andere zult merken aan het bijbehorende vechtsysteem wat dit keer niet turn-based is. In een nieuwe trailer maak je kennis met de verschillende strijders in het spel. Zo zien we onder andere Tovenaars en zwaardvechters voorbij komen.

Het verhaal van Oninaki draait om een Watcher genaamd Kagachi die de verbindingen naar de verloren wereld moet verbreken. Het doel is om verschillende zielen terug te brengen naar de wereld van de levenden.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, de titel staat op de planning voor deze zomer.

Eén gedachte over “Nieuwe trailer Oninaki laat je de cast ontmoeten

Geef een reactie