Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Details en beelden Mario Kart Tour duiken op

De closed beta levert ons details en beelden op van deze aankomende mobiele titel.

De closed beta levert ons beelden en details op.

Mario Kart Tour werd vorig jaar al aangekondigd en stond gepland om in maart 2019 te verschijnen voor smartphones. Begin dit jaar werd de release naar achteren geschoven omdat Nintendo nog niet tevreden was met de titel. Inmiddels vind een gesloten beta plaats en dat levert naast nieuwe informatie ook beelden op die gebruikers van de beta hebben gedeeld.

Inmiddels is onder andere bekend dat racen automatisch gaat en je stuurt door je vinger naar links of rechts te bewegen op het scherm. In de game race je 2 rondjes per keer, zijn er ook retro-tracks en is het aantal voorwerpen wat je kan dragen verschillend per personage. Ook zullen micro-transacties aanwezig zijn. Benieuwd geworden naar de game? Je ziet Mario Kart Tour hieronder in een aantal screenshots. Het is nog niet bekend wanneer de game hier uitkomt.