[Prijsvraag] Win 5x een Super Smash Bros. Ultimate T-shirt

Let’s get creative en win!

Na elke training heen en weer geslagen te worden in de Smash Bros.-reeks, was onze vriend, SandBag, het een beetje zat. Op een dag besloot SandBag het trainingsveld te verlaten en het te verruilen voor het echte werk; een plekje in het daadwerkelijke SSBU-rooster. Hij merkte echter al snel dat hij niet serieus werd genomen en er kwam al snel een einde aan zijn droom. Of toch niet?

Dit liet SandBag zich niet zo maar gebeuren en bedacht een plan. Het bedenken van een plan was alleen moeilijker dan gedacht omdat hij merendeel uit zand bestaat. Daarvoor heeft hij JOUW hulp nodig!

Met behulp van een magische teken-programma, moet je voor onze SandBag een vermomming ontwerpen die lijkt op een van de originele Super Smash Bros. Ultimate deelnemers. Zo kan hij door de beveiliging glippen en zijn debut maken als een van de DLC-personages in Super Smash Bros. Ultimate! Help jij hem?

Gebruik deze basis in het maken van je ontwerp!

Regels :

  • Gebruik bovenstaande basis in het maken van je SandBag ontwerp.
  • Verstuur je inzending naar : info@dailynintendo.nl
  • Het uiteindelijke design moet geinspireerd zijn door een van de personages van Super Smash Bros. Ultimate (Inclusief DLC-personages).
  • Er wordt beoordeelt op creativiteit; Je hoeft dus absoluut niet de beste te zijn in tekenen. Als je ons weet te verbazen met een grappige of creatieve inzending zit je al goed!
  • Je mag voor deze wedstrijd van alle mogelijke teken programma’s gebruik maken.
  • Inzendingen worden geaccepteerd in de volgende periode : 12/05/2019 14:00 T/M 19/05/2019
  • We hebben voor deze wedstrijd 5 shirts gekregen (2 x M en 3 x XL) Bij het uitdelen van de prijzen wordt er zo goed mogelijk rekening gehouden met de maten van de winnaars maar helemaal garanderen dat je de door jou gekozen maat krijg is niet mogelijk.
  • Vergeet niet plezier te hebben!

Prijzen : We mogen in samenwerking met Nintendo 5 Super Smash Bros. Ultimate T-shirts verloten. Uit de inzendingen worden dan ook 5 winnaars gekozen:

  • Je inzending wordt op onze website/ sociale media gepost samen met alle andere winnaars.
  • Je krijgt een mooi Super Smash Bros. Ultimate T-shirt waarmee je ieder Smash hartje sneller laat kloppen! (Je hebt de keuze uit één M of één XL shirt).

We wensen je heel veel succes! En mogen de leukste inzendingen winnen! Het T-Shirt zie je hiernaast afgebeeld. We vragen je tevens onderstaande ‘spelregels’ zoals altijd even te lezen.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Daily Nintendo kiest de 5 meest meest creatieve inzendingen. De prijs wordt per post gestuurd, hierbij is Daily Nintendo niet verantwoordelijk voor niet aankomen van prijzen. Daily Nintendo erkent tevens geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “[Prijsvraag] Win 5x een Super Smash Bros. Ultimate T-shirt

Geef een reactie