Nintendo deelt E3 plannen

Met de datum en tijd voor de Nintendo Direct, Nintendo Treehouse Live en meer.

Nog maar een maandje en dan begint het E3 alweer, het grote game evenement waarin ontwikkelaars hun nieuwe games alvast in het zonnetje zetten en het publiek laten weten waar zij momenteel mee bezig zijn. Nintendo heeft vandaag zijn line-up vrijgegeven voor dit evenement. Deze kun je hieronder lezen en bevat o.a. de uitzendtijden van de wereldkampioenschappen van Splatoon 2 en Super Smash Brothers, en die van de Nintendo Direct.

Op welke aankondigingen hoop jij dit jaar?

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

7 gedachten over “Nintendo deelt E3 plannen

 • 10/05/2019 om 07:53
  Permalink

  Als je dit jaar kijkt naar de E3, zal de liveshows vies tegenvallen, dit zal dit jaar het eerste jaar zijn dat ik niet live kijk maar een verslag na lees.

 • 10/05/2019 om 18:46
  Permalink

  Vroeger moest je vaak 2-3 weken wachten voor je al het interessante nieuws kon beleven in de vorm van gamebladen.
  Sinds een jaar of 15 is het een evenement wat je online goed kan volgen en ook speciaal tijd voor kon nemen om maar op de hoogte te blijven.

  Maar de afgelopen jaren is vrijwel alles van te voren al bekend, wordt er niet een hele hoop getoond en wat geweldig lijkt wordt vaak niet waargemaakt.
  Ik snap de hele ontwikkeling wel, die gaat ook ‘met de tijd mee’, maar vond vroegah toch wel beter.

  Maar al met al draait het gewoon om hoe goed de games uiteindelijk zijn, en of er nu 1 keer per jaar een hoop aangekondigd worden of in de loop van de tijd bekend worden, maakt dan niet zo veel uit.

  Zal nog wel met plezier de persconferenties kijken, maar waarschijnlijk niet live, voordeel is dat je dan ook meteen de minder interessante dingen kan overslaan.

Geef een reactie