Switch overtreft verkoopaantallen Nintendo 64

Op naar het volgende record!

Tijdens de bespreking van Nintendo’s laatste financiële resultaten is onthuld dat de Switch de Nintendo 64 heeft ingehaald qua verkoopaantallen. De resultaten lopen tot 31 maart 2019. Op dat moment is de Switch 34,74 miljoen keer over de toonbank gegaan. Tijdens zijn levensloop is de Nintendo 64 32,93 miljoen keer verkocht.

De Switch heeft daarnaast in Japan ook de PlayStation 4 bijna ingehaald. De PlayStation 4 is daar in totaal 8.033.587, met de Switch daar nipt achter met 8.000.058 aantal verkochte exemplaren. Als we kijken naar Nintendo’s eigen consoles, is de volgende stap het inhalen van de Super Nintendo, die wereldwijd 49,10 miljoen keer is verkocht.

Bron

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

5 gedachten over “Switch overtreft verkoopaantallen Nintendo 64

Geef een reactie