Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste gameplaybeelden Mortal Kombat 11 op Switch

Voor het eerst sinds de onthulling zien we de Switch-versie in actie.

Voor het eerst sinds de onthulling zien we de Switch-versie in actie.

De release van Mortal Kombat 11 komt steeds dichterbij. De digitale edities verschijnen op 23 april en de fysieke Switch-versie zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf de tweede week van mei in de winkels liggen. Ondanks dat de releasedag erg dicht bij is, hebben we tot nog toe nog geen gameplaybeelden gezien van de Switch-versie. Op evenementen waar de game te spelen was, was het zelfs verboden video’s te maken van deze versie.

Nintendo heeft nu voor het eerst een trailer geüpload met daarin gameplaybeelden van de Switch-versie. Daarnaast worden cutscenes van de verhaalmodus getoond. Medebedenker van de Mortal Kombat-serie Ed Boon beloofde dat de Switch-versie zowel docked als in handheld-modus in 60fps speelbaar zal zijn. De trailer is echter vastgezet op 30fps, waardoor dit aspect niet te controleren is.