Rose of Versailles-dating sim verschijnt op 23 mei in Japan

Een bijzondere interpretatie van een klassieke anime.

In 2017 werd aangekondigd dat een game gebaseerd op de klassieke historische anime-serie Rose of Versailles uit 1979, die gaat over het leven van de paleiswacht Oscar in aanloop naar de Franse Revolutie, in de maak was. Inmiddels heeft deze game een releasedatum, en is bekend dat het om een dating sim gaat waarin de personages uit de serie worden geherinterpreteerd als middelbare scholieren op een privéschool. Het spel heet Shiritsu BeruBara Academy ~Versailles no Bara Re*imagination. Switch-eigenaars die de Japanse taal beheersen zullen vanaf 23 mei van dit spel kunnen genieten. Het is voor nu nog onbekend of deze game ook een lokalisatie zal krijgen. Eerder dit jaar was de intro van de game al vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Rose of Versailles-dating sim verschijnt op 23 mei in Japan

Geef een reactie