Katana ZERO krijgt nieuwe footage

Leer de techniek van een echte samurai!

Katana ZERO is een 2D actie-platformer waar je door de levels heen “vliegt”. Dankzij de soepele gameplay kun je eindeloos tegen voorwerpen aanspringen en zo langs verschillende obstakels navigeren. Helaas zijn niet alle obstakels even makkelijk om langs te navigeren. In deze situaties moet je de krachten van je scherpe vriend aanroepen en je vijanden tot mootjes hakken.

Benieuwd naar de gameplaybeelden van Katana ZERO? Bekijk ze dan snel hieronder :

Katana ZERO is verkrijgbaar op 18 april, ga jij hem halen?

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie