Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x 25 euro eShop tegoed

Met al het moois in de eShop is het tijd voor een passende prijsvraag!

Met al het moois in de eShop is het tijd voor een passende prijsvraag!

Als jij een Nintendo Switch bezit dan zul je ongetwijfeld moeite hebben met kiezen uit het enorme aanbod in de eShop én dus kun je vast wel wat eShop tegoed geruiken. Goed nieuws want in samenwerking met opwaarderen.nl mogen we 2 keer 25 euro eShop tegoed verloten onder de deelnemers van deze actie.

Opwaarderen.nl is de online store om onder andere Nintendo eShop tegoed te kopen. Het bieden van een veilig en gemakkelijk bestelproces heeft ervoor gezorgd dat Opwaarderen.nl erg geliefd is bij haar klanten. Buiten Nintendo codes verkopen ze ook onder andere gamecards en prepaid beltegoedcodes. De focus ligt op het geven van een perfecte winkelervaring waardoor klanten na het kopen graag terugkomen.

Wat moet je doen om kans te maken? Simpel! Reageer op dit bericht alsmede op nog een ander nieuws- danwel forumbericht op DN en je loot meteen al mee. Meedoen kan tot en met 15 april 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.