“Yoshi 101”-trailer voor Yoshi’s Crafted World

Ben jij al klaar voor Yoshi’s eerste Switch-avontuur?

Yoshi’s Crafted World verschijnt aanstaande vrijdag voor Nintendo Switch. Om iedereen alvast klaar te stomen voor het nieuwste avontuur van Mario’s groene vriend, heeft Nintendo een trailer geüpload die nog eens de belangrijkste onderdelen van het spel belicht.

Zo zie je hoe je vijanden opeet en er eieren van maakt, hoe je eieren gooit, hoe de achtergronden een belangrijke rol spelen en dat je elk level in twee richtingen kan spelen. De “Yoshi 101”-trailer is hieronder te bekijken.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over ““Yoshi 101”-trailer voor Yoshi’s Crafted World

Geef een reactie