Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Crash Team Racing toont Nitros Oxide

Ook Nitros Oxide is van de partij in Crash Team Racing.

Opnieuw hebben Activision en Beenox een nieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende racespel Crash Team Racing. Dit keer met Nitros Oxide in de hoofdrol.

Nitros Oxide (ook wel bekend als Nitrous Oxide, N. Oxide of gewoon Oxide) is een alien-achtig personage wat voor het eerst verscheen in de originele Crash Team Racing voor de PlayStation 1. Na deze vertoning hebben we hem nog in verschillende andere spellen gezien. Nu zal hij dus ook zijn opwachting maken in de nieuwste racegame van de Crash serie.

Nu de release van dit spel dichterbij komt krijgen we een steeds beter beeld welke karakters er allemaal in het spel zullen gaan zitten. Het team achter dit spel heeft besloten om in iedere trailer steeds één karakter centraal te zetten. In onderstaande tweet kan je de nieuwste trailer bekijken waarin Nitros Oxide dus centraal staat.

Kan jij niet wachten om met dit spel, en het karakter Nitrox Oxide, aan de slag te gaan? Dan hebben we goed nieuws, het spel ligt over minder dan drie maanden al in de winkel! Vanaf 21 juni kunnen we weer de weg op om uit te vechten wie de aller snelste Crash Team Racer is. Hopelijk tot dan!