Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 3x Commander Keen in Keen Dreams

Herbeleef de goede oude tijden uit met MS-DOS tijdperk.

Herbeleef de goede oude tijden uit met MS-DOS tijdperk.

Commander Keen maakte met Keen Dreams onlangs zijn debuut op de Nintendo Switch. In deze spellen-serie van vroeger speel je als Billy Blaze, ook wel bekend onder zijn helden-naam Commander Keen. Heb jij ook zulke leuke herinneringen aan de Commander Keen-spellen? Dan hebben we goed nieuws voor je want in samenwerking met Lone Wolf Technology mogen we maar liefst drie exemplaren van deze eShop-titel verloten.

Hoe maak je kans op de game? In Commander Keen Keen Dreams neem je het op tegen verschillende soorten groentes. Om mee te doen aan deze prijsvraag reageer je onder dit bericht op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete groente?

Jouw antwoord kan hierin niet ‘goed’ of ‘fout’ zijn maar je dient wel antwoord te geven op de vraag om kans te maken. Meedoen kan tot en met 8 maart 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Benieuwd of de game wat voor jou is? Onze review lees je hier.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.