Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x The King’s Bird

Ga jij binnenkort aan de slag met deze bijzondere platform-game?

Ga jij binnenkort aan de slag met deze bijzondere platform-game?

The King’s Bird is sinds afgelopen week verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Om de release te vieren mogen we in samenwerking met de uitgever Graffiti Games en ontwikkelaar Serenity Forge 2 digitale exemplaren van de game verloten! Dat The King’s Bird een zeer vermakelijk spelletje is kun je al lezen in onze review.

In The King’s Bird ontsnap je naar een wereld die geheim wordt gehouden door een tiran. Je speelt als een klein meisje waar jij mee rent, springt en zweeft. Jij maakt nu kans om de game te winnen.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 27 februari. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.