Winnaar Mario muts en T-Shirt bekend

Loop jij straks over straat met een prachtige Mario muts?

Nu het volop winter is kan een warme muts soms wel érg lekker zijn. Hoe mooi is het dat wij in samenwerking met Gameland Groningen een prachtige Mario-muts mochten verloten? De gelukkige winnaar ontvangt deze muts samen met een Mario T-Shirt (XL). Om mee te doen moest je reageren op de prijsvraag + op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht. Uit alle deelnemers hebben we een gelukkige winnaar getrokken: @baksteen van harte gefeliciteerd!

We vragen je om jouw adresgegevens naar info@dailynintendo.nl te sturen. Na versturen van de prijs worden deze gegevens door ons verwijderd. We streven er altijd naar prijzen binnen 3 weken te versturen. Alvast veel plezier ermee!

9 gedachten over “Winnaar Mario muts en T-Shirt bekend

Geef een reactie