[Indie Highlights] Forager verschijnt binnenkort op de Switch

De tweedimensionale open wereld-game zal binnenkort speelbaar zijn op de Switch.

Forager van Humble Bundle zal binnenkort verschijnen op de Switch. In Forager zul je je eigen toekomst bouwen. Ontdek verkenningstochten met daarbij gevechten, farming en crafting. Het spel biedt je verschillende speelstijlen aan, je begint namelijk erg klein. Je gaat je eigen terrein steeds groter maken. Je netwerk zal vergroten, maar je aantal vijanden zullen dus ook vergroten in dit netwerk. Forager verschijnt binnenkort op de Nintendo Switch.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie