Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

This War of Mine: Complete Edition krijgt fysieke release

De game komt aankomende week naar de Switch. 

This War of Mine: Complete edition komt binnenkort naar de Switch. Eerder werd gedacht dat dit digital only zou zijn maar dit blijkt niet het geval. Zowel op amazon als andere online winkels is momenteel namelijk een fysieke editie te bestellen als pre-order. De game is beschikbaar vanaf 27 november.

This War of Mine: Complete edition bevat zowel de volledige game als zijn twee DLC’s: “The Little Ones” and “Father’s Promise”.  In deze game speel je niet als een ervaren soldaat, maar juist als een groep burgers die proberen te overleven in de belegerde stad. Je beleeft de oorlog vanuit een heel ander perspectief terwijl je worsteld met het gebrek aan voedsel, medicijnen, en het constante gevaar van sluipschutters en vijandige plunderaars. De trailer kun je hieronder bekijken.