Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 23

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

13 november 2018

De Smash Bros.-week begon nu op dinsdag met een nieuwe vechter van de dag: Little Mac. Hij is een bokser en gebruikt dus alleen zijn vuisten. Als zijn krachtmeter vol is, kan hij een speciale KO Uppercut uitdelen, die het gevecht totaal kan doen kantelen. Voor zijn Final Smash verandert hij in Giga-Mac en slaat hij zijn tegenstander bont en blauw!

 

14 november 2018

Woensdag, muziekdag. Je kunt nu luisteren naar Seaskape. Deze song uit Splatoon zit nu in Super Smash Bros. Ultimate! Het nieuwe arrangement van Hirokazu Tanaka geeft het nummer een meer relaxte, volwassen vibe.

 

En nee, daar blijft het niet bij. Ken je deze klassieker nog? Na tien jaar is Pokémon Stadium weer terug! Naast de standaardvorm wisselt het level ook naar een vuur-, water-, steen en grasversie. Je zult je strategie aan de verschillende omstandigheden moeten aanpassen om in dit level te winnen!

15 november 2018

Akira, uit Virtua Fighter, mengt zich in de strijd in dezelfde grafische stijl als zijn originele verschijning. Hij beschikt over vele verschillende aanvallen, maar echt kenmerkend voor hem is zijn Tetsuzankou. Als hij het slagveld verlaat, zegt hij zijn bekende zinnetje! Bayonetta’s voorwaartse worp is trouwens ook gebaseerd op Tetsuzankou.

Deze week kregen we ook wat nieuwe informatie over Spirits. Er zijn verschillende typen hoofdspirits: aanvallend, verdedigend en grijpend. Aanvallend wint van grijpend, grijpend wint van verdedigend en verdedigend wint van aanvallend. Probeer dus spirits uit te rusten die jou ten opzichte van je tegenstander een voordeel in het gevecht opleveren!

16 november 2018

De ooit meest beruchte vechter uit Super Smash Bros. Brawl was vrijdag vechter van de dag. Meta Knight beschikt niet alleen over talloze snelle aanvallen, maar hij kan in de lucht ook vijf keer springen! Al zijn speciale aanvallen hebben een herstelfunctie, dus gebruik ze op het juiste moment. Zijn Final Smash heet Duistere Illusie, waarmee hij zijn tegenstander belaagt met een reeks luchtaanvallen.

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!