Super Mario Odyssey is vandaag jarig!

Super Mario Odyssey is vandaag precies één jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Het is vandaag precies één jaar geleden dat Super Mario Odyssey op de Switch uitkwam. Naast dat Nintendo dit viert door middel van een aantal kleine verassingen in de game (dit nieuws kun je hier lezen) is er vandaag op Twitter een speciale afbeelding verschenen, die je in de header kunt bewonderen. Dat niet alleen, ook is er voor de gelegenheid een kleine dansvideo verschenen op het nummer Jump Up, Super Star. Deze kun je hieronder bekijken.

 

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “Super Mario Odyssey is vandaag jarig!

Geef een reactie